MTA OYNAYARAK PARA KAZANMAK!

 


OYUN OYNAYARAK PARA MI KAZANILIR?

"Oyun oynarak para mı kazanılırmış?" diyor olabilirsiniz ancak oyun oynayarak para kazanmak elbette mümkün. Bugün yanlızca MTA üzerinden konuşacağız ve MTA oynarak nasıl gelir elde edebiliceğinizi sizlere anlatacağım.


IC PARA SATMAK

Evet, sistemin ihtiyacı olan bir şey ise IC Para satışıdır. Roleplay sunucularında sunucu sahipleri IC para'yı markette ve genelde P2W (Pay To Win)(Para yatırarak oyunda iyi olmak) gibi görünmemesi için çok pahalıya koyarlar. Oyuncular IC para isteklerini oyun içi marketten karşılayamayacağı için IC para alma ihtiyacı duymaktadırlar. Örnek olarak MTA Roleplay konusunda yeteneklerini kanıtlamış İnception Roleplay üzerinden ilerleyelim. 

İnception Roleplay'da bir hesap oluşturun ve para kasmaya başlayın, dilediğiniz şekilde para yapabilirsiniz. İsterseniz bir işletme açın, dilerseniz araç alın satın, dilerseniz meslek yapın. Bir şekilde parayı bulduktan sonra satışlara başlayabilirsiniz. İlk başlarda elde ettiğiniz parayı daha çok para kasabilmek için harcayın, işletme vs. açın. Sonrasında para akışı düzenli hale geldiğinde ise IC para satışı yapın. 

Nerede Satacağız?

Tabiki discord sunucumuzun #roleplay-hesap-satış odasında. Bu odada potansiyel müşterilerinize erişebilirsiniz.


TASARIM SATMAK

Her sunucu mükemmel görünmek için tasarıma ihtiyaç duyar, bu tasarımları insanlara sağlayan belli başlı kişiler olsa bile sizde tasarım yapmayı öğrenerek tasarım satışı yapabilirsiniz. Tasarım yapmayı öğrenmek için aktif olarak tasarım satan insanlara discord sunucumuzda #tasarım-satış bölümüne bakabilir, oradaki tasarımlardan fikir alarak kendi tasarımlarınızı yapabilir ve satış yapabilirsiniz. Bu sayede tasarım satarak gelir elde etmiş olacaksınız.

Nasıl satıcağım?

Kendinize ait bir discord sunucusu oluşturun ve içerisini tasarım satışına uygun şekilde düzenleyin. Ardından potansiyel müşterilerinize ulaşmak için discord sunucumuzda bulunan #tasarım-satış bölümünü kullanın. Buraya yazamıyorsanız ilk olarak #rol-başvuru kısmında bulunan formu doldurun ve satış izni alın. Discord sunucunuzun reklamını yapamazsınız fakat tasarımlarınızı atıp fiyat belirtebilirsiniz.


SUNUCU KURMAK

Sunucu kurmak belki en zor ve pahalı para kazanma yöntemi olabilir, bir sunucu kurmak için çok fazla bilgiye ve paraya ihtiyacınız var. Eğer yeterli paranız varsa güzel bir roleplay sunucusu kurabilir ve gelir elde etmeye başlayabilirsiniz. Pahalı ve zor olmasının yanı sıra geliri güzeldir, eğer sunucunuzu tutturursanız aylık ciddi gelirler elde edebilirsiniz. 

Sunucu kurmak istiyorsanız bu video'yu izleyebilirsiniz!


Para kazanmanın bir çok yöntemi daha var, discord sunucumuza gelip odaları inceleyebilir & kullanabilirsiniz. Bol kazançlar!







Yorum Gönder

0 Yorumlar